Soulicious

Op zondag 15 juli speelden we bij Café De Gezelligheid! Dankzij het prachtige weer konden we op het terras blijven, tussen het publiek. De sfeer was geweldig en we hebben er dan ook met heel veel plezier gespeeld. Het was de eerste keer dat we met deze bezetting hebben opgetreden en dat maakte het optreden extra bijzonder. Bedankt iedereen voor een super fijne dag!

Door een optreden van Marcus Miller op maandag 13 november, zijn we uitgeweken naar een vrijdagavond om te oefenen. Ook deze avond stond in het teken van een drummer die auditie kwam doen. Bij het eerste nummer merkten we al dat er iemand met kwaliteit bij ons in de oefenruimte zat en dat gevoel groeide naar mate de avond vorderde! Nadat we alle nummers hadden doorgespeeld, kwamen we als snel tot de conclusie dat de klik er echt was en gelukkig van beide kanten. Marc is een jongen met veel ervaring en passie voor Soul en Funk, zijn speelstijl sluit precies aan op wat wij zoeken.

Met Marc Beltman als drummer is Soulicious nu dus compleet! We kunnen ons nu gaan richten op het gereed maken van het repertoire zodat we binnenkort op kunnen gaan treden, we hebben er zin in!! Marc, welkom in Soulicous!!

Sinds enige tijd is Soulicious op zoek naar een drummer om de coverband te versterken!

We zijn een coverband uit de regio Zwolle bestaande uit een zangeres, bassist, gitarist en toetsenist, allen tussen de 30 en 45. We zijn nog op zoek naar een drummer om de band weer compleet te maken. We spelen geen standaard coverwerk door nummers te pakken die andere bands niet spelen. Vaak moeten de nummers een andere draai krijgen omdat we een compacte band zijn, dus creativiteit is gewenst!

We hebben een vaste oefenavond in een vaste oefenruimte op een maandag in de twee weken. De ambitie is om zo snel mogelijk het podium (onze voorkeur ligt bij kroegen) op te gaan. Het doel is tussen de 10 en 15 optredens per jaar.

Kun je een band leiden met je spel en kun je nummers creatief invullen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Whatsapp (06-45378408) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) me en we maken een afspraak om muzikaal kennis te maken. Hopelijk tot snel!

update: op 17-11-2017 is Marc onze drummer geworden!